Τι είναι το event planning και γιατί χρειάζομαι έναν επαγγελματία γι’ αυτό;

Event planning εννοούμε τον σχεδιασμό, την οργάνωση και υλοποίηση μιας εκδήλωσης. Είτε πρόκειται για γάμο, βάπτιση, παιδικό πάρτι, bachelor/bachelorette, baby shower, πρόταση γάμου είτε πάρτι χωρισμού και πάρτι “I’m single and ready to mingle”, χρειάζεται πάντα μια ιδέα και η εκτέλεση αυτής.

Ο event planner σας θα αναλάβει για εσάς τα πάντα. Από την εύρεση του κατάλληλου χώρου μέχρι την επιλογή των ιδανικών επαγγελματιών για το event που επιθυμείτε. Θα αναλάβει όλες τις συνεννοήσεις, θα σας συμβουλεύσει για πράγματα που μπορεί να μην είχατε καν σκεφτεί, θα συντονίσει, θα επιμεληθεί κάθε λεπτομέρειας, θα στήσει, θα αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν και θα είναι εκεί για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας.

Ακόμη κι αν εσείς έχετε ήδη αποφασίσει για πολλά εξ αυτών (όπως π.χ. χώρος δεξίωσης, catering, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, κλπ), η παρουσία ενός event planner είναι καταλυτική για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ο event planner είναι ο άνθρωπός σας να αναλάβει τα πάντα όσο εσείς προετοιμάζεστε χαρούμενοι και χωρίς άγχος για την μοναδική σας ημέρα.

Τι ακριβώς είναι ένας θεματικός γάμος;

Η ειδικότητά μας! Ένας θεματικός γάμος βασίζεται πάνω σε συγκεκριμένο θέμα που έχετε επιλέξει εσείς και δίνει μια πιο προσωπική νότα στο γάμο σας.

Συζητάμε μαζί πάνω στην ιδέα σας και δημιουργούμε τον πιο θεαματικό θεματικό γάμο για εσάς.

Σας εξιτάρει η ιδέα ενός vintage γάμου με αέρα παλιού Hollywood; Ένας industrial γάμος με μεταλλικές λεπτομέρειες; Ένας γάμος βασισμένος στο αγαπημένο σας βιβλίο, την αγαπημένη σας ταινία ή μια αγαπημένη ανάμνησή σας; Ακόμη, ένας γάμος με κεντρικό θέμα την υπέροχη λεβάντα, τα χρυσά στάχυα ή την κομψή και αιώνια ελιά;

Η Imagivent είναι εδώ για εσάς!

Γιατί να επιλέξω τα Κύθηρα για το γάμο ή τη βάπτιση;

Τα Κύθηρα, από τα αρχαία χρόνια και τη μυθολογία, θεωρούνται μαγικός τόπος. Είναι το νησί του έρωτα, ο τόπος που γεννήθηκε η θεά Αφροδίτη, ένα σύμπαν από μυσταγωγία, χαρές και κρυμμένους θησαυρούς.

Οι καταρράκτες του Μυλοπόταμου, το γραφικό ψαροχώρι του Αβλέμονα, η πλούσια βλάστηση του Καραβά, το πανέμορφο γεφύρι του Κατουνίου, οι ποικιλόμορφες παραλίες του νησιού και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του νησιού, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επιλογές σε εγκαταστάσεις και επαγγελματίες γάμου, καθιστούν τα Κύθηρα τον ιδανικό τόπο για τον πιο ονειρεμένο γάμο!

Πόσο θα μου κοστίσει αυτό;

Δεν υπάρχει φιξ τιμή στην οργάνωση μιας εκδήλωσης διότι όπως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικές είναι και οι ανάγκες του. Συζητάμε παρέα το όραμά σας, τις προδιαγραφές, τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας και σας παρέχουμε προνομιακές προτάσεις από το δίκτυο συνεργατών μας που περιλαμβάνει τους καλύτερους στο είδος τους.

Πόσο καιρό πριν πρέπει να αρχίσω να σχεδιάζω την εκδήλωσή μου;

Αυτό εξαρτάται από τη μορφή της εκδήλωσης και τις ανάγκες σας. Για ένα γάμο, για παράδειγμα, με πολλά οργανωτικά στοιχεία και λεπτομέρειες, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε 9-12 μήνες πριν.

Μπορώ να κλείσω κάποιο ραντεβού με εσάς;

Φυσικά! Επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω για να συζητήσουμε την εκδήλωση των ονείρων σας. Εννοείται πως το πρώτο ραντεβού είναι εντελώς δωρεάν!